Overnachten in ons gezellige en huiselijke pension in Zeeland

Maak ons gezellige pension in Zeeland jouw tijdelijk thuis. Onze kleinschalige accommodatie is er voor toeristen, maar juist ook voor mensen die tijdelijk in Zeeland willen verblijven, vanwege hun werk of familieomstandigheden. Ons pension in Zeeland beschikt over vijf simpel ingerichte kamers. We hebben twee tweepersoonskamers en drie éénpersoonskamers. Het is ons doel om iedereen op z’n gemak te laten voelen.

Ons pension in Zeeland en stichting het Witte Kruis

Wij maken deel uit van stichting het Witte Kruis. Deze stichting werd opgericht in 1997 om advies te geven en mensen in een lastige situatie financieel te ondersteunen. Wij zijn er voor vluchtelingen, jongeren die te maken hebben met een gecompliceerde thuissituatie en daklozen. Samen zoeken we naar een oplossing om deze mensen een nieuwe kans te geven en te begeleiden op de weg  naar een makkelijker leven. Iedere ochtend vanaf 10:00 uur kunt u bij ons terecht voor vrijblijvend advies, of zomaar een gesprek. Wilt u kwijt waar u meezit of wilt u advies over een naaste? Kom dan een kopje koffie drinken in onze multiculturele huiskamer, waar niets gek is en ieder probleem serieus genomen wordt. In ons vindt u een familie, waarbij u zichzelf kunt zijn.

Pension Zeeland

Betaalbare prijzen bij ons pension in Zeeland

Een kamer in ons pension in Zeeland kost slechts 15 euro per nacht en is daarom erg geschikt voor mensen, die bijvoorbeeld werken aan een tijdelijke klus in de omgeving van het vestingstadje Hulst. Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden en beschikbaarheid van onze accommodatie te bespreken. Uiteraard zijn er ook sanitaire voorzieningen aanwezig. Het is ook mogelijk bij ons te ontbijten en ’s ochtends wordt er gratis koffie geserveerd in onze bijbehorende bistro. U kunt bij ons ook een kamer huren voor een langere periode.

 Naast een pension, ook een gezellig bruin café

Ons bruine café is een plek, die barst van de gezelligheid. Al generaties lang hebben wij een bekende naam en proberen wij de sfeer in Hulst intiem en persoonlijk te houden. In ons drugsvrije café in de omgeving van Hulst vinden regelmatig optredens plaats en kunt u altijd terecht voor een hapje of een drankje. Bij ons drinkt u nog Stella bier van de tap, maar ook een koude Rodenbach, Jupiler of Duvel. Wij serveren lekker tosti’s en uitsmijters, maar bieden ook ’s avonds de mogelijkheid van een sappige biefstuk of een krokant frietje.

Menu