Gezellig café in de omgeving van Hulst

Komt u een dagje naar het gezellige vestingsplaatsje Hulst in Zeeland? Wilt u lekker lunchen of ’s ochtends wakker worden met een stevige bak koffie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In ons gezellige café in de omgeving van Hulst schenken wij Stella, bakken wij biefstukken en doen wij er alles aan uw verblijf zo plezierig mogelijk te maken.

Een huiselijke sfeer in ons café in de omgeving van Hulst

Ons concept is eeuwenoud en wij zijn al generatie op generatie een bekende naam. Ons bruine café heeft niet alleen koud bier en een degelijke keuken, maar barst vooral van de gezelligheid. De sfeer van ons café is intiem en u kunt er altijd terecht voor een praatje. Het is onze missie om iedereen zich op z’n gemak te laten voelen. In onze multiculturele huiskamer ontmoeten mensen elkaar en wisselen ze ideeën uit. Ons café in de omgeving van Hulst is een drugsvrije ontmoetingsplek, waar jong en oud komt om te kletsen, een hapje te eten of na het werk een drankje te drinken.

Cafe Hulst

Betaalbare prijzen bij ons café in de omgeving van Hulst

U hoeft niet diep in de buidel te tasten, als u een avondje wilt genieten van een goed bereide maaltijd. Onze prijzen zijn betaalbaar en wij staan voor de kwaliteit van onze gerechten. Komt u gerust eens bij ons ontbijten, een uitsmijter of tosti eten of ’s avonds genieten van onze dagmenu’s. Wij schenken heerlijke biertjes van Jupiler en Amstel tot Geuze kriek, Carlsberg en Rodenbach. Gezelligheid staat voorop, maar wij hebben ook een sociale missie. Wij horen bij Stichting het Witte Kruis, dat mensen financieel begeleidt, bemiddelt bij opvang en adviseert. Ons doel is om daklozen, vluchtelingen en eenieder, die onze hulp nodig heeft, op weg te helpen.

 Naast een café ook een pension in Zeeland

Wij zien niet alleen een leuk, intiem en persoonlijk café in de omgeving van Hulst. Wij zijn ook een pension, waar u al vanaf 15 euro per nacht kunt verblijven. Bent u op zoek naar tijdelijke woonruimte, vanwege familieomstandigheden of een tijdelijke baan in de omgeving? Ook dan zijn wij de ideale uitvalsbasis in het gezellige Hulst. Onze kamers worden goed schoon gehouden en zijn voorzien van een simpel meubilair. Ontbijten is mogelijk in ons gezellige café en ’s ochtends wordt er gratis koffie geschonken.

Menu