Huiselijk bruin café in Hulst, Zeeland

Wilt u een stevige kop koffie drinken op een intieme plek, dat al generaties lang een bekend begrip is in Hulst? Heeft u zin  in een sappige biefstuk, een koud biertje of een echte Zeeuwse uitsmijter? Dan bent u bij ons bruin café in Hulst aan het juiste adres. Wij serveren simpele, doch lekkere maaltijden en hebben altijd Stella op de tap. Onze missie is om iedereen zich op zijn of haar gemak te laten voelen. Bij ons is iedereen welkom en wij bieden u graag een thuis in het mooie Hulst in Zeeland.

Ons bruin café en stichting het Witte Kruis

Ons bruin café maakt onderdeel uit van stichting het Witte Kruis, dat sinds 1997 bestaat. De stichting heeft als doel om mensen in een gecompliceerde thuissituatie, daklozen en vluchtelingen te adviseren en op weg te helpen naar een gemakkelijker leven. De stichting begeleidt mensen financieel en gaat het gesprek aan. Waar liggen de moeilijkheden? Welke oplossingen kunnen we samen bedenken? Iedere morgen om 10:00 uur bent u welkom in onze multiculturele huiskamer voor een vrijblijvend gesprek. Geen enkele vraag is raar en alles is bespreekbaar. Heeft u zelf een probleem, wilt u simpelweg met ons van gedachte wisselen of kunt u advies gebruiken over de situatie van een naaste? In ons bruin café in Hulst vindt u een familie, die naar u luistert.

Bruin Cafe

Betaalbare maaltijden in ons bruin café

Onze maaltijden zijn betaalbaar en met liefde bereid. Wij zijn een persoonlijk en intiem café in de omgeving van Hulst en hechten waarde aan kwaliteit. U kunt bij ons heerlijk ontbijten, maar ook tijdens de lunch en het diner kunnen wij u voorzien van lekker eten in een huiselijke sfeer. Er zijn regelmatig optredens in ons bruin café. Het is een echte traditionele pub, waar ook huisdieren welkom zijn. Let wel, ons café is geheel drugsvrij en dat willen we graag zo houden.

 Naast een bruin café, ook een pension

Naast onze bistro hebben wij ook een pension in Zeeland. U kunt dus ook bij ons overnachten. De prijs van een overnachting in één van onze vijf kamers bedraagt 15 euro per nacht. De kamers zijn simpel ingericht en sanitaire voorzieningen zijn aanwezig. Onze accommodatie is heel geschikt voor mensen, die tijdelijk in de omgeving van Hulst willen zijn voor werk of door privéomstandigheden. Twijfelt u niet om contact met ons op te nemen over de mogelijkheden en de beschikbaarheid.

Menu